23948sdkhjf

Inventarproducent godt fra start i 2012

Optimismen spirer hos Expedit, der har indledt det nye år med pæne vækstrater.
Troen på fremtiden begynder at sprede sig i dansk erhvervsliv.

Det konkluderer Berlingske Research på baggrund af en rundspørge blandt Danmarks 1.000 største virksomheder. 225 administrerende direktører, koncernchefer eller ordførende direktører har svaret i undersøgelsen, og stort set alle steder lyder svaret, at det begynder at gå bedre.

Blandt disse er adm. direktør Steen Bødtker fra inventarproducenten Expedit, der beskæftiger omkring 400 medarbejdere.

- Vi oplever, at markedet for vores produkter er blevet mere positivt. En masse investeringer og beslutninger har et stykke tid været gemt lidt af vejen, men de tages nu igen op af skuffen. Det skyldes bedre tider hjemme og ude. Men det har også stor betydning, at de nye overenskomster er blevet lukket, uden der kom en stor regning. Det betyder, at mange virksomheder nu godt tør disponere over de kommende par år, siger Steen Bødtker til Berlingske.

Han fortæller, at Expedit er kommet rigtigt godt fra start i det nye år, hvor salget er steget med tocifrede vækstrater. Om niveauet kan fastholdes året ud, er tvivlsomt, men Steen Bødtker og Expedit forventer samlet set en pæn fremgang i 2012.

Expedits 2011-regnskab ventes offentliggjort den 14. marts. I forbindelse med fremlæggelsen af halvårsregnskabet tilbage i oktober forventede ledelsen en omsætning i underkanten af 500 mio. kr. samt "et mindre positivt resultat".

Læs også: Unimerco mærker opsvinget
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078